malinellen.blogg.se

Besök nummer två

Publicerad 2013-11-19 00:24:00 i Allmänt,

Efter att Kajsa, Oliver och Isak åkte hem stannade Vigge ytterigare ett par dagar. Utan att försvinna igen lyckligtvis! På fredagen begav sig även Vigge hem till Sverige, men tomrummet efter våra kära vänner fylldes redan dagen därpå utan Josefina!
 
Det hela startades med lunch ala kylskåpsrensning. Faktiskt var det väldigt imponerande vad vi fick ihop! Pizza med extra topping att äta och consums godaste sangria att dricka. 
Trots att Josse var bakis så var det inte någon fråga om vad som stog på schemat för kvällen. Först besökte vi den mysiga restrurang/baren Rosa del Raval som är känt för sina nachos och guacuamole (haha stvaning?!) men likväl för sina mojitos. Ja ni kan ju gissa vad vi satte i oss.
Sen tog vi stegen er mot stranden. (Mycket motvilliga steg för Landahls del som fått nog av strandklubbarna). Resten av kvällen dansade vi loss på Sotavento.
Nästa dag gav vi stranden ett försök men det va ingen direkt hit. Vi gav upp den iden och begav oss på jakt efter ett museum. Det blev inget av den planen heller men i hittade mycket annat trevligt och lagom turistigt att fylla dagen med. Efter mycket promenerande var vi förtjänta av calamares, öl och sex on the beach.
När vi kom tillbaka hade vi mys med tända ljus, sangria och popcorn. Efter någon timme kom vår potentielle room-mate för att bedöma lägenheten (och vi bedömde honom). Självklart var han välkommen att dricka lite sangaria med oss, senare på kvällen välkomnade vi honom även att flytta in.
Kvällen fortsatte med middag och Landahls tÅRta. Denna TÅRta var väldans efterlängtad av mig, Sebbe, Jamme och Jens som har blivit lovade denna dröm (av grädde, kola, banan, smarties och digetive) i flera veckor. Gissa vad det står föresten?
Vi avrundade kvällen med öl och Cava på en mysig bar. 
 
Vilket mega inlägg detta blev, men jag kör på! 
Nästa dag lunchade vi på en megamysig pastarestaurang och strosade runt på shoppingcenter. Klart Josses sista kväll skulle bli en hejdundrande en, därför drog vi på kvällen till klubben Apollo, känd för att vara allra bäst på måndagar. Trots att jag inte har något att jämföra med kan jag mycket väl tro på att det stämmer!
 
På tisdagen åkte vi med Josse och vinkade av henne vid bussen. Innan hon klev på bockade vi av en mycke viktig sak:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela